Intro / Sprekers

Antônia Marilene da Silva, MD

Arts, afgestudeerd aan de Federale Universiteit van Minas Gerais (UFMG). Gespecialiseerd in Cardiologie en Verkeersgeneeskunde aan de Federale Universiteit van Minas Gerais (UFMG). Acupuncteur.Onbezoldigd  docent cardiologie aan het Academisch Ziekenhuis van Brasilia (HUB).Zij is hoofdopleider van artsen in opleiding tot  Cardiologisch specialist aan het Academisch Ziekenhuis van Brasilia (HUB).Lid van de Medisch Spiritistische Vereniging van Brasilia.

Carlos Roberto de Souza Oliveira, MD

Afgestudeerd in de geneeskunde aan de Federale Universiteit van Paraíba met specialisatie in de anesthesiologie. Hij heeft een postdoctoraal in Acupunctuur en Arbeidsgeneeskunde.Hij is adviseur van de Regionale Raad voor Geneeskunde van Paraíba. Lid van de Braziliaanse Vereniging van Anesthesiologie. Secretaris van de Medisch Spiritistische Vereniging-Brazilië (AME-Brazilie).

Gelson Luis Roberto, Psycholoog

Psycholoog, Master in klinische psychologie, Jungiaans analist, lid van de Braziliaanse Jungiaanse Vereniging van en de Internationale Vereniging voor Analytische Psychologie. Hij is lid en medeoprichter van het Jungiaans Instituut van Rio Grande do Sul. Hij is postdoctoraal docent voor de cursussen met specialisatie in Gezondheid, Spiritualiteit en Klinische Psychologie in Porto Alegre en Brasilia. Hij is coördinator van de afdeling voor Spiritisme en Psychologie van AME Brazilië.

Coördinator van de afdeling geestelijke gezondheid van de Medisch Spiritistische Vereniging van Rio Grande do Sul waar hij de cursussen van de psychologische serie van Joanna de Ângelis coördineert.

Hij is lid van de studiegroep die de psychologische serie van Joanna de Ângelis bestudeert.

Auteur van het boek “Aquém e Além do tempo”. Hij heeft artikelen en hoofdstukken geschreven voor tijdschriften en boeken over psychologie en spiritisme, waaronder essays over de Jungiaanse Kliniek, verbinding tussen gezondheid en spiritualiteit I, II en III

Vrijwilliger bij de Medisch Spiritistische Vereniging van Rio Grande do Sul.